Poznati

Direktno.rs

29. 09. 2020. 15:33 0

Muž glumice koja se udavila živi sa njenom sestrom (FOTO)

Glumac se u poslednjih nekoliko meseci veoma zbližio sa zgodnom manekenkom, sesrom njegove pokojne žene koja se tragično utopila ove godine.

Bivši muž preminule glumice Naje Rivere, Rajan Dorsi (37) počeo je da živi sa njenom rođenom sestrom Nikalajom Riverom (25).

Nikalaja je za medije objasnila da im je cilj da zajedno odgoje Rajanovog i Najinog sina Džouzija (5), koji je u julu ove godine ostao bez majke.Podsetimo, zvezda serije "Gli" je tragično izgubila život u 33. godini života, kada je 8. jula nestala na jezeru Pir, a njeno beživotno telo je pronađeno pet dana kasnije, posle neprestane potrage, na dubini od 30 metara i izvađeno iz jezera.

Uzrok smrti mlade glumice je utapanje, a način nesrećan slučaj, naveli su doktori koji su radili obdukciju. Naja je tada, kako su pisali mediji, uspela da spase sina, ali ne i sebe.Sada njenom ožalošćenom suprugu pomaže mlađa sestra pokojne glumica, a kako se priča - nerazdvojni su od kako je Naja preminula.

Rajan i Nikalaja su se nedavno uselili u iznajmljenu kuću koja ima tri spavaće sobe, gde se brinu o Džouziju, koji je prošle nedelje napunio pet godina, a imaju i pomoć Rajanovih roditelja. Par je postao nerazdvojan i iz kuće ne izlaze jedno bez drugog.Manekenka neverovatno liči na pokojnu stariju sestru. Imaju iste oči, nos i usne, a jedino se razlikuju u visini. Od tragedije Rajan i Nikalaja su se oslanjali u velikoj meri jedno na drugo i uživali su u međusobnoj podršci i utehi.

Međutim, senku na sve ovo Nikalaja i Rajan bacili su 19. septembra, kada su uslikani u jednom tržnom centru kako se drže za ruke.

Fanovi preminule glumice smatraju da među njima postoji neka hemija i da nije sve tako "porodično" i "nevino".

Ekskluzivnu fotografiju Dejli Mejla, na kojoj se Nikalaja i Rajan drže za ruke, pogledajte OVDE.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati