Poznati

Direktno.rs

29. 09. 2020. 11:31 1

SKUPA FOTKA: Mladi Čola i Davorin, a ko je "mali bucko"? (FOTO)

Na zvaničnoj Instagram stranici grupe "Van Gog" rešili su da osveže pamćenje i prisete se nekih dragih ljudi i uspomena iz prošlosti, pa je tako u objavi završila i fotografija malog Đuleta sa velikanima muzičke scene stare Jugoslavije.

Zvonimir Đukić Đule, pevač grupe "Van Gog", nesluteći da će i sam jednog dana pisati istoriju muzičke scene ovih prostora, kao mali dečak našao se u zagrljaju dva najveća pevača tadašnje države, Zdravkom Čolićem i sada pokojnim pevačem "Indeksa" Davorinom Popovićem.

Đule je sa pratiocima podelio fotografiju, nastaloj pre mnogo godina, na kojoj na ulici pozira sa velikim Čolom i Pimpekom.

- Srce je jedini bezvremenski čuvar uspomena svih formata. Pre nekoliko dana smejali smo se do kasno svim lepim sećanjima i dragim ljudima koji su kroz njih prošli - napisao je Đule uz objavu i objasnio kakvu su akciju rešili da pokrenu.

- Tako smo došli na ideju da napravimo ovde jedan bezvremenski tunel kroz koji ćemo deliti naša lepa sećanja u nadi da ćemo se svi dobro zabaviti. Pratite nas jer vadimo svašta iz naftalina. Nek dugo živi ovaj naš rokenrol jer ako stanemo gubimo sve - završio je pevač stihovima svog hita.

Emotivnom naboju koji je usledio uz ovo prelistavanje starih albuma, Đule je dodao i šaljivu notu pitanjem koje je zatim postavio vernim fanovima.

- Sa leva na desno prepoznajete nekog - upitao je za kraj frontmen "Van Goga".

Osim pohvala o "skupoj" fotografiji, usledili su i oni šaljivi odgovori na  postavljeno pitanje od prepoznavanja iste majice koju je Đule tada nosio, do predloga sa kim bi trebalo da postavi sledeću fotografiju (kao predlog se našao i Kiki iz "Pilota"), pa do šala na račun Đukićevog izgleda.

- Đule bio bucko - uz osmeh i nevericu konstatovao je jedan od pratioca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati