Poznati

Direktno.rs

28. 09. 2020. 20:00 1

Posle nove pesme - zaslužena pauza: Bebek bere grožđe!

Željko Bebek ovih dana pravi zasluženu pauzu od muzike, pa je rešio da lično pobere grožđe iz vinograda.

Sedamdesetčetvorogodišnji pevač muzičku pauzu prouzrokovanu pandemijom koronavirusa koristi da uživa u drugim korisnim aktivnostima. Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" protekli vikend proveo je sa suprugom Ružicom, u berbi grožđa.

- Gde sam bio, s kim sam pio. Berba 2020 - napisao je Željko ispod objave na Instagramu.

Bebek je pre oko mesec dana objavio i novi spot za, kako poštovaoci njegovog lika i dela tvrde, najemotivniju njegovu pesmu ikada. Pesma se zove "Učini me sretnim", a spot predstavlja kolaž pevačevih privatnih video snimaka, koje je pravio preko 20 godina unazad.

- Jako uživam u tome da beležim trenutke iz svog života i moje porodice. Koristim se amaterski kamerama od pre 20 godina. Beležio sam tako sva putovanja, letovanja, zimovanja... I kad se vratim s putovanja onda to editujem u lepi porodični film - izjavio je skoro Željko i objasnio ko je dao ideju za baš takav spot.

- Ideja za spot došla je od Sandre Mihaljević, koja je htela da oslika neke ranije trenutke iz mog života i to one koji nisu snimani profesionalno. Dao sam joj svoju arhivu, to je oko 300 filmova od 1995. godine. To je nemoguće pregledati za manje od nedelju dana. Međutim, ona se potrudila i pregledala sve, kako bi oslikala junaka iz pesme - objasnio je pevač.

Bebek se ubraja među najbolje pevače na našim prostorima, a istovremeno uživa u skladnom porodičnom životu sa suprugom Ružicom, sinom Zvonimirom i ćerkom Katarinom. Iz prvog braka, pevač ima dve ćerke i četvoro unučića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati