Poznati

Direktno.rs

28. 09. 2020. 10:50 0

Ćerka Vlade Divca: Ponosna sam na svoje ožiljke! (FOTO)

Petra Divac, ćerka Vlade i Snežane Divac, podelila je na Instagramu fotografiju kojom je pokazala važnost ljubavi prema svom telu.

Proslavljeni sportista Vlade Divac sa suprugom Snežanom ima troje dece - Petru, Luku i Matiju, a 20-godišnju Petru par je usvojio kada je bila šestomesečna beba. Petra ima blog na kojem piše o svom životu, a sada je odlučila da na Insatgramu podeli važnu poruku.

- Nedavno sam upoznala nekoga za koga mogu reći da je promenio moj pogled na život. Rekla sam joj da bez obzira na to sa koliko poteškoća se suočavamo, uvek treba da imamo razlog za zadovoljstvo. Srećna sam što mogu da kažem da sam ponosna na ožiljke koje imam i srećna sam što ih nosim. Uobličili su me da budem osoba kakva sam danas. Ne bih promenila telo ni za šta, pokazuje mi koliko sam jaka i kroz šta sam prošla - napisala je Petra ispod fotografije na kojoj ponosno pokazuje svoje telo.

Ona je 2017. godine doživela saobraćajnu nesreću kada je pala sa motora kojim je upravljao njen prijatelj.

Petra nikada nije krila da ima želju da upozna svoje biološke roditelje.

- Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – napisala je jednom prilikom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati