Poznati

Direktno.rs

28. 09. 2020. 09:52 0

Stigao mali Džoker: Ime bebe glumcu vratilo osmeh!

Hoakin Finiks i njegova koleginica Runi Mara dobili su sina, prenose američki mediji.

Oskarovac i njegova deset godina mlađa verenica postali su ponosni roditelji dečaka. Iako se Runi porodila već pre mesec dana, ta vest je tek sada odjeknula medijima. Ono što je posebno oduševilo javnost jeste ime je koje su roditelji odabrali za svog mališana.

Naime, glumčeva želja bila je da sin nosi ime njegovog brata Rivera koji je 1993. preminuo nakon predoziranja. Koliko mu je brat značio i koliko mu je njegov prerani odlazak još uvek težak, govori i činjenica da ga je spomenuo nakon što je dobio Oskara za ulogu u filmu '"Džoker". 

- Samo... želim samo... kada je on imao... kada je moj brat imao 17 godina, napisao je ove stihove - emotivno je glumac izgovarao svaku reč i jedva nastavio.

- River je napisao: "Potrči prema spasonosnoj ljubavi i mir će uslediti" - drhtavim je glasom rekao dok je preuzimao nagradu.

Upravo je Hoakin pozvao hitnu pomoć kada se njegov brat River srušio ispred kluba "The Viper Room 30" u oktobru 1993. godine.

- Presrećan je što njegov mališan sada nosi to ime koje mu toliko znači "River". Svakog puta kada ga izgovori njegov osmeh se razvuče preko celog lica. Hoakin je predivan čovek i zaslužio je ovakvu sreću - rekao je izvor blizak glumcu.

Podsetimo, Hoakin i Runi upoznali su se na snimanju filma "Ona" 2013. godine, a prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su 2017. na zatvaranju Filmskog festivala u Kanu. Tek kasnije Feniks je potvrdio da već žive zajedno u domu na Holivud Hilsu, a u julu prošle godine svoju devojku je i zaprosio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati