Poznati

Direktno.rs

25. 09. 2020. 22:14 0

Selena Gomez pokazala ožiljak od operacije (FOTO)

Američka glumica i pevačica Selena Gomez na Instagramu je objavila fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu i usput pokazala ožiljak od operacije transplantacije bubrega.

Gomez je operisana 2017. godine u sklopu procesa lečenja autoimune bolesti lupus, a novi bubreg joj je donirala bliska prijateljica Francia Raisa. 

Fotografija Gomez u kupaćem kostimu nastala je u dvorištu njenog doma, a glumica je tom prilikom sa svojim pratiocima podelila reči o samopouzdanju koje oseća.

- Sećam se da mi je bilo jako teško da pokažem svoj ožiljak koji je nastao nakon transplantacije bubrega. Nisam htela da se vidi u fotografijama pa sam nosila stvari koje bi ga pokrivale. Sada sam, više nego ikad, sigurna u sebe do te mere da sam na njega ponosna. Ponosna sam na sebe i sve što sam prošla - istakla je Gomez.

Ona je u razgovoru za "Billboard" 2015. godine potvrdila da boluje od lupusa. Otkrila je da je bila na hemoterapiji kako bi pokušala da se izleči. Selena je nakon transplantacije bubrega koji joj je donirala Raisa na Instagramu napisala da nema reči kojim bi mogla da se zahvali svojoj prijateljici.

- Dala mi je najveći dar kada mi je donirala svoj bubreg. Neverovatno sam blagoslovena. Mnogo te volim, sestro - napisala je tada Gomez.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati