Poznati

Direktno.rs

25. 09. 2020. 17:58 0

Propala veridba: Demi Lovato opet sama

Pevačica Demi Lovato i njen doskorašnji verenik, glumac Maks Erik, raskinuli su veridbu, navode američki mediji.

Sve što je lepo, kratko traje, izgleda je takav slučaj i sa veridbom pevačice i glumca. Iako je trebalo da počnu sa planiranjem i pripremama za venčanje, ipak su odlučili da krenu svatko svojim putem i time iznenadili sve.

Posle brzinske veridbe, koja se dogodila u julu, nakon samo četiri meseca veze, isto tako brzo se desio i razlaz.

Demi i Maks prekinuli su veridbu nakon što nisu uspeli da reše probleme koji su im se u poslednjim nedeljama, nakon što su se iz karantina vratili na posao, nakupili.

- Njih dvoje su bukvalno provodili 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Živeli su u tom svom balončiću bez ikakvog stresa i sve im je bilo zabavno. Sada, kada su se vratili svojim poslovnim obvezama, svako na svojoj obali, počeli su i sukobi. Maksa je ponela sva ta slava, a sada ga je zaokupio i Holivud - otkrio je izvor blizak paru i rekao:

- Bila je to teška odluka, ali Demi i Maks odlučili su da krenu svako svojim putem i fokusiraju se na svoje karijere. Poštuju i vole jedno drugo i uvek će ceniti vreme koje su proveli zajedno.

Inače, za vreme ove kratke romanse, par je uspeo da izađe i iz jedne javne krize. Naime, pre nekog vremena objavljeni su snimci iz 2015. godine, na kojima se Maks u prošlosti ruga bivšij verenici i upoređuje je sa Selenom Gomez, koja je inače i dobra drugarica Demi.

- Hahahaha, Selena Gomez i Demi slatke su zajedno, ali ako mislite da je Demi zgodnija... Varate se - pisao je navodno Maks te 2015. godine.

Međutim, Demi je tada to prokomentarisala kao glupost koja ne može da poremeti njihovu ljubav.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati