Poznati

Direktno.rs

24. 09. 2020. 18:28 0

Nejmar i Maluma u ljubavnom trouglu: Posvađali se oko OVE devojke!

Natalia Baurlih, američka manekenka hrvatskog porekla, očigledno je posvađala dva druga, pa najskuplji fudbaler sveta Nejmar i kolumbijski pevač Maluma više ne razgovaraju.

To što je manekenka potvrdila vezu s Nejmarom, najskupljim igračem u istoriji fudbala, za koga su šeici izdvojili čak 222 miliona eura, samo po sebi je velika priča.

Već duže vreme se šuškalo kako je par zajedno, a manekenka je odlazila na utakmice PSG-a i kad god bi završila neki poslovni angažman odmah bi žurila nazad u Francusku.

Međutim, sve je ostalo na šuškanjima. Dok Natalia nije u sredu uveče objavila fotku na svom Instagram profilu.

- Nikad nemojte shvatiti život preozbiljno - napisala je Natalia uz fotografiju na kojoj pozira u jednom pariškom restoranu sa Nejmarom i uz još nekoliko objavljenih storija kao i i nekoliko zajedničkih naslovnih stranica i intervjua, potvrdila njihovu vezu.

Da sve bude još zanimljivije, ova priča ima i svoju pozadinu, odnosno nastavak.

Reč je, zapravo, o ljubavnom trouglu. Bivši dečko atraktivne manekenke, koja osim hrvatskih ima i kubanske korene, jeste pevačka megazvezda Kolumbijac Maluma, ujedno i jedan od najboljih prijatelja fudbalera Nejmara. Bar je to bio pre ozvaničenja ove veze.

Inače, Natalia i Maluma nisu baš imali lep i miran završetak ljubavne romanse. 

- Bila je to toplo-hladna veza. Osećala sam se kao da živim za svog partnera, koji nije uvek ‘bio tu’. Zapravo, bio je to jedan toksičan odnos. Ja sam davala 100 posto od sebe, a dobila bih možda 20 posto njega - rekla je nedavno Barulih o bivšem dečku.

Njemu se, očigledno, te reči nisu preterano svidele, pa je u svom novom hitu "Havaji", koji je za mesec dana prikupio 240 miliona pregleda, pevao o bivšoj devojci koja ga je ostavila kako bi se fotkala s drugima po društvenim mrežama.

Iako Maluma tvrdi kako reči nisu o Nataliji, svi, uključujući i Nejmara, sigurni su kako pesma jeste o manekenki. Brazilski fudbaler je nedavno snimio sebe kako peva baš tu pesmu i objavio je na društvenim mrežama, kako bi naljutio Kolumbijca.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati