Poznati

Direktno.rs

20. 09. 2020. 12:01 1

Goca emotivna: Hoću opet da se udam!

Goca Tržan i njen suprug Radomir Novaković danas proslavljaju petu godišnjicu braka, a tom prilikom pevačica je poslala emotivnu poruku svom izabraniku.

Tržan ne krije ljubav prema suprugu, a neretko mu šalje emotivne poruke putem Instagrama. Njih dvoje danas imaju veliki razlog za slavlje, pet godina bračnog života, a pevačica je taj povod iskoristila kako bi suprugu poručila da bi se opet udala za njega.

- Pre pet godina u ovo vreme smo pakovali odelo, venčanicu, veo, cipele, šminku, pare, burme smo naravno zaboravili pa si morao da se vraćaš po njih... Imala sam tremu kao nikad u životu kad me je tata uzeo pod ruku i vodio me prema tebi. Lena je bila presrećna što je imala glavnu ulogu u ceremoniji. Bio si lep i nervozan... - napisala je Goca i dodala:

Žurka je bila nikad bolja, noge su mi otekle i nisam mogla da skinem one preskupe sandale posle šest sati igranja... I hoću da se opet udam za tebe... Da okupimo one vesele i pozitivne ljude koji nam i sad ulepšavaju život i opet se ludo zabavimo i napravimo žurku za pamćenje. I da, još uvek sam zaljubljena u tebe, iako te volim, kažu da to ne može u isto vreme. A može... Evo već godinama - zaključila je Tržan, a usledile su iskrene čestitke njenih pratioca na ovoj društvenoj mreži.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati