Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Avaz ]

19. 09. 2020. 11:44 1

Miki Manojlović: U bivšim republikama osećam se kao kod kuće!

Miki Manojlović ipak ostaje deo glumačke ekipe i u drugom nastavku filma "Južni vetar", čije snimanje je nastavljeno nakon pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa, a za kako cela situacija u vezi sa koronavirusom utiče na njega ispričao je za bosanskohercegovački "Avaz".

Kada je, pre nekoliko meseci, emitovana poslednja epizoda serije snimane kao produžetak prvog dela filma, gledaoci su bili iznenađeni kada je Car, najveći kriminalac koji vodi celu igru, a koga tumači Manojlović, doživeo srčani udar.

Međutim, sve je to bila samo dobro osmišljena priča reditelja koji očekuje da će sokirati fanove kada se Car "vrati iz mrtvih". Ove tajne sa snimanja su nekako iscurele u javnost a Miki Manojlović bio je iznenađen što neko zna to.

- Otkud to znate - upitao je glumac novinare "Avaza" i objasnio da ne sme o tome da priča i otkriva šta će se desiti.

Miki je priznao i da mu sve ovo oko koronavirusa teško pada jer ne voli telefone, nedostaje mu direktan kontakt sa ljudima i razgovori oči u oči.

- Evo upravo pišem neka pisma u Italiju i Francusku. Dok god to postoji, ta korona, planeta je postala kao orah velika. To nema nikakve veze, dok korone ima u Australiji, svi smo ugroženi. Ne panično, ali ipak - zaključio je glumac.

 Manojlović se raduje što pozorišta počinju sa radom, jer mu je to nedostajalo tokom ovih meseci zatvorenosti, ali je rekao i da su mu mnogo nedostajala i putovanja.

- Nisam mogao otići u Italiju recimo, a trebalo je. Nisam mogao zato što su tada Italijani imali karantin. Pa, nemam ja vremena za karantin u Italiji. Moram da radim, ovde, u Beogradu - rekao je Miki.

U momentima kada je za državljane Srbije bio zabranjen ulazak u zemlje Evropske unije, naši građani mogli su bez ikakvih zahteva i posledica putovati u Bosnu i Hercegovinu, ali legenda glumačke scene ipak nije imao priliku otići tamo.

- Poslednji put sam bio kad smo igrali predstavu, pre dve tri godine. Ali sam na vezi sa Sarajevom, sa svojim prijateljima tamo. Volim ja Sarajevo, i Bosnu. Pre rata smo bili svuda. Provodio sam svuda dosta vremena. Meni to nisu ništa strane zemlje, u dobrom smislu. Osećam se normalno tamo, kao kod kuće - zaključio je Miki.

Podsetimo, Miki Manojlović je u ulozi Cara u "Južnom vetru" zamenio Dragana Bjelogrlića, koji je u prvom delu filma briljirao kao beskompromisni mafijaš. Bjela je bio zauzet snimanjem druge sezone serije "Senke nad Balkanom", a iako gledaoci najpre nisu imali razumevanja za takvu promenu, kasnije se ispostavilo da je Manojlović dostojna zamena i da se jednako dobro snašao u ovoj ulozi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati