Poznati

Direktno.rs

12. 09. 2020. 20:43 2

Turski glumac šokirao javnost: Doveo ljubavnicu da upozna ženu

Jedan od napoznatijih turskih glumaca Ismail Hadžioglu poslednih nedelja je glavna tema tamošnjih medija.

Ispostavilo se da je pre nešto više od mesec dana u javnost dospela informacija da je njegova supruga Dujgu Kumark, s kojom ima ćerkicu, odlučila da preda papire za razvod braka.

Kako tvrde turski mediji, Ismail (34) i supruga zaista su se razišli, a onda je on otišao na odmor, gde je viđen s partnerkom iz serije "Dete", Merve Čagiran (28), koja glumi Akče. Sa njom se potajno nalazi već nekoliko meseci.

- Tačno je da su Ismail i Merve otišli zajedno na odmor u mali gradić na jugozapadu Turske. Njih su dvoje već neko vreme u ljubavnom odnosu, ali ne žele da govore o tome, jer je Ismail do pre nekoliko dana bio oženjen. Njihova veza započela je nakon završetka snimanja serije, a Merve je bila i čest gost u Ismailovoj kući, pa se sprijateljila i s njegovom ženom - govori izvor blizak glumcima koji navodi i kako je Ismailova, sada već bivša supruga, Dujgu tek nedavno saznala za aferu, piše "Story.hr".

Turski mediji sada pišu kako je Ismail, samo mesec i po nakon razvoda, već zaprosio novu devojku i da je ona pristala da provede život s njim.- Hemija između njih dvoje je bila toliko vidljiva na setu. Jedva su čekali scene ljubljenja, toliko su bili uživljeni da je ponekad bilo neugodno gledati to. Čak su nekoliko puta otišli i predaleko u garderobama. Nisu se uopšte obazirali na druge - govori izvor koji nije želio otkriti identitet, ali je bio deo seta serije "Dete".

Iako vest o veridbi Ismail i Merve još uvek nisu potvrdili, te izbegavaju zajednička pojavljivanja u javnosti, poznato je da već neko vreme žive zajedno, a navodno Merve želi dete s novim partnerom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati