Poznati

Direktno.rs

11. 09. 2020. 17:30 0

"Ko je lep, taj je lep" Alka Vuica NE KRIJE, redovna na botoksu (FOTO)

Hrvatska pevačica Alka Vuica, iako blizu ulaska u sedmu deceniju života, i dalje dobija komplimente o svom izgledu.

Alka je na svoj instagram profil postavila portret fotografiju gde je u potpunosti bez šminke i pokrenula je lavinu pohvalnih komentara.

- Ko je lep, taj je lep. A kad smo već kod sličnosti, ovde ličiš na Megan Markl - samo je jedan od komentara.

Pevačica inače ne krije da redovno ide na botoks, ali vodi računa i o ishrani i fizičkoj aktivnostii, a osim na svoj izgled ponosna je i na uspeh sina Ariana koji je postigao svetski uspeh kao muzički producent.

- Imati sina umetnika nije lak zadatak ni za jednog roditelja, ali je istovremeno i predivan, koliko god je nekad težak! "Legends Never Die" repera Đusa Vrlda već nedeljama ne silazi s bilbordove top liste. Pesma "Blood On My Jeans", za koju kažu da je jedan od singlova koji najbolje reprezentuju album "Legends Never Die", nastala je na relaciji Los Anđeles - Borovje - pohvalila je uspehe svog sina Vuica i dodala:

- Najvažnije je verovati u svoju decu, pomagati im da odaberu svoj put i svoj život. Biti im podrška, a ne prepreka, biti im savetnik, a ne kritičar, biti im pri ruci i kad je teško shvatiti šta žele i kuda idu… Dragi moj sine, čestitam na velikom uspehu i želim ti još puno osvojenih top lista i kod nas i u celom svetu! Uvek sam verovala u tebe i znala da si poseban i pre tvog rođenja. Nastavi beskompromisno svojim putem budi i dalje svoj i nepotkupljiv, a svi koji su te izdali i povredili neka se postide od tvog uspeha, pogleda i čiste duše koju nosiš… Voli te majka - poručila je nedavno Alka na svom instagramu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati