Poznati

Direktno.rs

31. 08. 2020. 20:30 0

Voditeljka osnovala fondaciju: "Dobročinstvo će nas spasti"

Popularna televizijska voditeljka otkrila je magazinu "Gloria" da sprema nov projekat.

U pitanju je osnivanje humanitarne fondacije, a na ovaj potez Tamara se odlučila nakon višegodišnjeg rada na emisiji "S Tamarom u akciji". Vizija ove organizacije zasniva se na humanosti i pomaganju onima kojima je pomoć najpotrebnija. Fondacija će se baviti prikupljanjem građevinskog materijala i njegovom distribucijom porodicama koje žele da obnove svoje domove.

Na pitanje šta je cilj fondacije, voditeljka je imala jasan odgovor.

- Da se pomogne što većem broju ljudi, jer je dobročinstvo ono što će nas spasti. Živimo u vremenu u kojem se sve više udaljavamo od dobrih stvari, a pružanje pomoći, prijateljstvo, tople ljudske osobine, normalnost i vraćanje prirodi vrednosti su koje će nas održati - objasnila je Tamara.

Voditeljka je otkrila i da li je ekipa emisije "S Tamarom u akciji" ostala u kontaktu sa porodicama kojima je do sada pomagala.

- Jesmo. Posle završetka svake sezone obiđemo i snimimo ljude kojima smo pomogli, kako bi gledaoci mogli da vide kako oni žive nakon nekoliko meseci. To nam je na kraju svake sezone jedna posebna, bonus emisija gde sagledavamo naš rad i postignute rezultate - rekla je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati