Poznati

Direktno.rs

15. 08. 2020. 13:27 0

Ćerka Dina Dvornika priznala: Gadila sam se sebi (FOTO)

Blogerka Ela Dvornik, ćerka pokojnog muzičara Dina Dvornika, često piše o svom iskustvu trudnoće, a sada je priznala da su postojali trenuci kada nije bila preterano obazriva šta unosi u svoj organizam i da je to rezultiralo gađenjem prema sebi.

Ela je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da u sedećoj pozi njen stomak posle rađanja drugog deteta "preliva" preko šorca. To joj je poslužilo kao inspiracija da sa svojim pratiocima podeli kako se oseća povodom viška kilograma.

- Znate šta je najgore na ovoj slici? Većina ovog nije salo. Volela bih da je sve salo, jer salo možeš da skineš, ono što ne možeš da skineš je koža. Ali srećna vest je da sam mlada i u prošloj trudnoći je ta koža odlazila 10 meseci, a ovu trudnoću sam imala duplo veći stomak. Ali, ne tugujem za sada. Jeste da me nervira. Jako me nervira! Nervira me jer pazim i trudim se a ona se kamuflira sa salom, al neka. Opraštam sebi sve, i svom telu, pre skoro 6 meseci samo sam ležala na operacionom stolu. Zašili su mi ne znam koliko slojeva stomaka. Moram biti nežna i pravedna prema svome telu. Svašta je istrpelo i svašta će još istrpeti - priznala je ona i dodala:

- Kad ti dođu deca u život malo se izblesiraš. Padneš, izgubiš se, i jedino što oduvek znaš (svoje telo) te isto dočeka drugačije. I valjda samo želimo bar vizuelno da se podsetimo na neko vreme pre, kad je bilo malo lakše i slobodnije, ne zbog drugih, baš zbog sebe. I imam utisak da stalno nešto "jedva čekamo". Jedva čekamo da se porodimo, da se oporavimo, da obučemo farmerke, da dođe leto, da skinemo farmerke, da vidimo rezultate, da počnu deca da sede, da puze, hodaju, pricaju, i stalno mislimo da će ta druga faza biti "lakša" i stalno je čekamo i čekamo i nekako zaboravimo valjda da živimo u trenutku - napisala je Ela.

Napomenula je i šta je razlog njenog odsustva sa društvenih mreža.

- Bila sam sa porodicom, uživala u tenutku, jela sam i dobro i loše. I kretala sam se i nisam, i sviđala sam se sebi i gadila. Ko ga je*e, bila je dobra testenina - zaključila je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati