Poznati

Direktno.rs

14. 08. 2020. 19:39 18

Nakon smrti supruge - nova ljubav: "Da se izvinjavam što je volim?"

Darko Mitrović, voditelj emisije "Mentalno razgibavanje", bio je tema domaćih medija kada mu je u decembru 2018. godine preminula supruga Snežana. Na iznenađenje mnogih, šest meseci kasnije Darko je pronašao novu ljubav. Sada je magazinu "Hello" detaljno opisao kako se desio sudbonosni susret sa njegovom novom izabranicom i napomenuo da više ne oseća potrebu da se bilo kome pravda.

- Ugledao sam je usred mog nastupa, a kad se to desilo - zaustavio se svet. Stajala je ispod snopa svetlosti, sa istom ovakvom frizurom, u žutoj haljini. Više nisam čuo žamor, zaboravio sam tekst, ljude sam video blurovano, a sve što sam do tada mislio da je važno postalo je nebitno.

Ovako je popularni voditelj opisao prvi susret sa Sandrom, njegovom novom izabranicom.

Mitrović je napomenuo da nije očekivao da mu se ikada više nešto lepo dogodi nakon smrti supruge.

- Sam, sa sinom koji je veliki emotivac, verovao sam da više ništa lepo ne može da mi se dogodi. Čak sam mislio da ništa više i ne zaslužujem. U takvim momentima čovek počne sebe da kažnjava. Međutim, desilo mi se nešto o čemu sam celog života maštao, a kasnije sam saznao da se isto dogodilo i Sandri. Ugledali smo se i prepoznali. Kosmos je prstom pokazao na nas dvoje. U duši sam veliki romantik, mada se to ne može zaključiti iza moje grube spoljašnjosti. Ceo moj stav je, zapravo, odbrambeni mehanizam jedne ranjive osobe - objasnio je on.

Iako su mu neki zamerali što je tako brzo nakon smrti supruge odlučio da nastavi dalje sa životom, Mitrović je rekao da više ne oseća potrebu da bilo kome nešto objašnjava ili da se pravda.

- Posle razgovora sa sinom pao mi je kamen sa srca, a da razmišljam šta će reći Pera, Žika ili Laza – nije mi padalo na pamet, mada nije bilo prijatno čitati ne samo uvrede na društvenim mrežama već i naslove u novinama tipa Prošlo je samo šest meseci, žena mu se okreće u grobu… Posle sam sve to pretvorio u crni humor. Jednostavno, morao sam da budem ogavan, jer je to jedini način da se izboriš sa ljudskom zlobom. Ako popustiš i počneš da se izvinjavaš, problem postaje još veći. Zbog čega da se izvinjavam? Zato što je volim, što sam živ? Ne kapiram. Ljudi umeju da budu ogavni licemeri. Svi znaju kako treba da izgleda tuđi život, ali ne i njihov mali, čemerni jad - objasnio je voditelj.

S obzirom na to da je nedavno na Instagramu napisao Mi Mitrovići, da li to znači da se srećni par venčao?

- Još nismo, ali sam je zaprosio 21. decembra, na nastupu u Kombank dvorani. Budući da smo se upoznali na stendapu, bilo mi je nekako logično da to uradim u sličnim okolnostima - otkrio je on.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati