Poznati

Direktno.rs

12. 08. 2020. 11:46 0

Nesigurnosti, ekstremi: Biljana Tipsarević poslala važnu poruku

Modna kreatorka Biljana Tipsarević obratila se ženama preko svog Instagrama profila i poslala poruku kojom je pokušala da ih ohrabri da prihvate svoja tela takvim kakva jesu.

Nakon dvoje dece koje je dobila sa suprugom Jankom Tipsarevićem, uspešna kreatorka je dobila koji višak kilograma. Odlučila je da je to ne brine i svim ženama koje je prate na Instagramu poslala važnu poruku.

- Živimo u dobu gde se ekstremno teži savršenoj fizičkoj lepoti. Postavljeni su standardi koje je gotovo nemoguće dostići. Tinejdzerke sve više pate, nesigurne su u sebe, jer često imaju pogrešnu percepciju. Trudnice i porodilje takođe, jer ne mogu dostići ideal fizičke lepote koji im se plasira - počela je Biljana i dodala:

- Sasvim je prihvatljivo imati višak kilograma nakon porođaja. Pogledajte stare holivudske dive. One su slavile svoje obline i plenile lepotom baš onakve kakve i jesu. Ja prihvatam i volim svoje telo nako porođaja, iako je izmenjeno, sa viškom kilograma i ostalim manama, jer ono je hram moje duše i mog srca - napisala je ona.

- Ljubav prema sebi, prema svom telu i bezuslovno samoprihvatanje je najvažnija ljubav, koju će te onda na najčistiji način emitovati i ka drugima u vašoj okolini. Nemojte nikada dozvolite sebi da se poredite sa drugima, jer vi ste jedna jedina na svetu, neponovljiva. Šaljem vam puno podrške i ne zaboravite - ispunjena žena je lepa žena - zaključila je modna kreatorka.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati