Poznati

Direktno.rs

11. 08. 2020. 07:00 0

"Ženama je privlačna moja starost"

Vlastimir-Vlasta Velisavljević, najstariji aktivni glumac u Srbiji, otkrio je magazinu "Gloria" da zbog epidemije koronavirusa i dalje ne izlazi iz kuće, ali da se iz udobnosti svog doma priprema za sledeći projekat.

Velisavljević je nedavno napunio 94 godine, ali bi mnoge mlađe kolege mogle da mu pozavide na elanu kada je rad u pitanju i optimizmu kada je reč o pogledu na svet. Ipak, situacija sa koronavirusom ga trenutno sprečava da izlazi, a on je pomenutom magazinu otkrio kako se trenutno oseća.

- Dobrog sam zdravlja, hvala bogu, ali kao i u prvom talasu korone, ne izlazim iz kuće. Izolacija mi ne pada teško, u kući uvek ima nekog posla, a trenutno i čitam scenario za jedan film. Nisam još odlučio da li da prihvatim ulogu - rekao je glumac.

Ne samo da je i dalje pun energije, već je i u svakom trenutku spreman da se našali, pa je napomenuo da mu se čini da je sve atraktivniji suprotnom polu.

- Siguran sam da čovek, kako stari, dobija s vremenom lice kakvo zaslužuje. A izgleda da je ljudima, posebno ženama, privlačna moja starost. Možda sam, najzad, dobio pravo udvaračko lice? Šalim se, naravno. Mislim da su godine moj najveći kapital. I da su savršene za istraživanja, preispitivanja, nova verovanja, pa čak i nove ljubavi. Sve je to tako normalno. Najvažnije je ne osvrtati se unazad, nego gledati samo napred. Čim se osvrnete, onda odmah posumnjate i pomislite da nešto niste uradili dobro ili kako treba. Ostavite to i potrudite se da samo gledate napred, bar ja nastojim to da radim - ispričao je Velisavljević.

Za sve što je postigao u životu do sada, smatra on, zaslužna je ljubav.

- Samo ljubav, nikad mržnja, jer ona truje ljude. Njome ne trujete samo sebe nego i svoju okolinu. A to nije dobro. Ljubav je jedinstvena - zaključio je.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati