Poznati

Direktno.rs

07. 08. 2020. 20:52 0

Najpoznatija zlobnica preterala sa operacijama? (FOTO)

Venecuelanska glumica i pevačica Gabriela Spanić, poznata po glavnoj ulozi u telenoveli "Zlobnica" (La usurpadora), objavila je fotografiju na Instagramu zbog koje su mnogi pomislili da je preterala sa estetskim zahvatima.

Sećamo je se kao nepodnošljive Paole u popularnoj telenoveli ""La usurpadora" koja je osvojila ove prostore pre više od dvadeset godina. Gabrijela je tada pažnju ovdašnjih gledalaca privukla i zbog toga što vuče poreklo iz Hrvatske. 

Nen otac je Hrvat, ali je lepa glumica rođena i odrasla u Venecueli. Iako je Gabrijela uspela da održi izgled koji je doprineo njenom uspehu, poslednjih dana se vodi "debata" da li je preterala sa estetskim zahvatima.

Sklona objavljivanju selfija na Instagramu, Spanić je nedavno postavila fotografiju koja je začudila njene pratioce. Naime, na toj fotografiji izgleda kao da nema nijednu boru, a neki su napomenuli i da su joj oči čudno istaknute, odnosno da glumica deluje kao da je previše zategla lice botoksom. 

S obzirom na to da će u decembru napuniti 47 godina, postavilo se pitanje da li je popularna Gabrijela zaista prirodnim putem uspela da održi svoj izgled, ili je ipak potražila pomoć hirurga.

Pogledajte još njenih skorijih fotografija:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati