Poznati

M. Z.

06. 08. 2020. 18:49 22

"Čika Đuka, smem li da odem u 'okupacione' zemlje?"

"Čiko, da li smem da idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali. A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. A u ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a vi poslanik pod zakletvom", poručio je glumac Miloš Biković narodnom poslaniku i članu SNS, Vladimiru Đukanoviću.

Od hajke koju vode pojedini članovi Srpske napredne stranke i mediji koje kontroliše predsednik Aleksandar Vučić nije pobegao ni glumac Miloš Biković, koji je na naslovnoj strani Srpskog telegrafa prozvan jer je otišao u Hrvatsku na letovanje.

To je za Vučića, njegove saradnike i njegove medije predstavljalo veliku uvredu, pa je odlučio da ih etiketira. Tako je ovaj režimski list prozvao Ivana Ivanovića, Nemanju Nedovića, Miloša Bikovića, ali i Damira Handanovića, koji je poznat kao osoba koja veliča lik i delo Aleksandra Vučića. Ali, džaba mu sve to, kada je odlučio da letuje u Hrvatskoj.

Pisanje Srpskog telegrafa dodatno je "obogatio" Vladimir Đukanović na Tviteru, koji je imao šta da kaže za one koji su odlučili da odu u Hrvatsku.

- Svima vama koji sunčate zadnjiice po Hrvatskpoj, od srca želim razlupan auto i izbušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori asrenal uvreda i pretnji... Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi - napisao je Đukanović na Tviteru.

Tom prilikom je "potkačio" Miloša Bikovića, koji mu nije ostao dužan, pa mu je istom merom odgovorio i tom prilikom mu postavio nekoliko pitanja.

- Čiko, da li smem da idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali. A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ste ipak poslanik pod zakletvom - istakao je glumac.

Osim Bikovića, od simpatizera SNS-a u Hrvatskoj su letovali još modna kreatorka i glavni urednik "Bazara" Suzana Perić, inače odbornica SNS na Zvezdari, glasnogovornik SNS Damir Handanović, direktor Centra beogradskih festivala, te pevačica Milica Pavlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati