Poznati

Direktno.rs

05. 08. 2020. 22:14 0

"Moja Isi, smrt je samo vidljivi prekid ljubavi"

Poznata srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u 52. godini života, nakon duge i teške bolesti u stanu svojih roditelja na Novom Beogradu. Nakon saznanja da je preminula od nje su se oprostili brojni prijatelji.

Jedna od njih je i glumica Lidija Vukićević, koja je na Instagramu objavila emotivan status, na osnovu koga se da zaključiti da će joj Isidora i te kako nedostajati.

- Sigurna sam da je smrt samo vidljivi prekid ljubavi... Moja Isi... Teško je. Znam da ću te u mnogima bezuspešno tražiti jer bila si tako svoja, tako neponovljiva i tako moja. Volim te - napisala je Lidija Vukićević.

Od Isidore Bjelice se oprostila i glumica Milica Milša.

- Isi… Zar i ti drugarice… Zar i ti najdivnija… Ova planeta ostaje bez najboljih… Na nebu je sve više zvezda, od danas ona najsjajnija se zove tvojim imenom. Sreća je bila poznavati tebe i družiziti se sa tobom, ta naša druženja i smeh čuvam u srcu zauvek. Volim te lepa moja - napisala je glumica.

Isidora Bjelica rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom "Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije".

Živela je i radila u Beogrdu. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje dece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati