Poznati

Direktno.rs

05. 08. 2020. 13:14 0

Porodica Rajka Dujmića će donirati njegove organe

Kompozitor Nenad Ninčević, jedan od najbližih prijatelja preminulog muzičara, izjavio je za hrvatske medije da je porodica Dujmić odlučila da donira njegove organe.

Hrvatski kompozitor i vođa legendarne grupe "Novi fosili" Rajko Dujmić preminuo je juče od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći prošle nedelje.

Ninčeić je bio uz porodicu Dujmić nakon nesreće, a sada je otkrio da će sahrana slavnog muzičara biti sledeće nedelje u Zagrebu i da je porodica odlučila da njegove organe donira onima kojima budu potrebni.

- Porodica je napravila jedan humani gest i gest koji bi Rajko podržao. On ne može umreti. Živeće kroz svoje pesme, a eto sada i u nekim drugim ljudima. Možemo biti sigurni da će ostati s nama zauvek. Pa poslušajte samo kako je otpevao 'Milenu'. To ne može otpevati neko ko nema dušu - napomenuo je on za "Večernji list".

- Teško mi je bilo svih ovih dana. Rajko je imao dobro srce i meku dušu. Daleko je to od onoga što se pisalo o njemu proteklih godina. Bili smo prijatelji 35 godina i nikad se nismo posvađali. Bio je apsoultni pozitivac, a povremeno je bio autodestruktivan i to mu je bila jedina mana - dodao je NInčević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati