Poznati

Direktno.rs

26. 07. 2020. 12:06 0

Kanije se izvinio Kim: "Znam da sam te povredio"

Reper Kanije Vest je uputio izvinjene svojoj supruzi Kim Kardašijan nakon niza skandala u poslednjih nekoliko dana.

Vest je u sredu na Tviteru napisao da već neko vreme pokušava da se razvede od Kim, ali je taj tvit ubrzo obrisao. To je poslednji u nizu kontroverznih izjava poznatog repera.

On je pre toga objavio da će se kandidovati na predstojećim izborima za predsednika SAD, a tokom prvog zvaničnog skupa je kroz suze ispričao da je poruka od Boga sprečila njegovu suprugu da abortira njihovo prvo dete. Nakon toga je na Tviteru optužio svoju suprugu da želi da ga zatvori, a tašti Kris Džener uputio poruku da se "ne igra sa njim".

Nakon toga se oglasila Kim porukom kojom moli javnost za empatiju prema njenom suprugu koji pati od bipolarnog poremećaja.

- Oni koji razumeju mentalnu bolest ili čak kompulsivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna osim ako je član maloletan. Ljudi koji nisu svesni ili su udaljeni od ovog iskustva mogu da ne razumeju da se pojedinac mora uključiti u proces dobijanja pomoći ma koliko god se trudili porodica i prijatelji. Kanije je sjajna, ali komplikovana osoba koji se mora nositi s pritiskom i bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski sa njim znaju njegovo srce i razumeju njegove reči koje se ponekad ne poklapaju s njegovim namerama - napisala je Kim u zvaničnom saopštenju.

- Želim da se izvinim svojoj supruzi Kim što sam javno izneo nešto što je privatna stvar. Nisam je štitio kako je ona mene štitila. Kim, želim da ti kažem da znam da sam te povredio. Molim te, oprosti mi. Hvala što si uvek tu za mene - napisao je sada na Tviteru Kanije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati