Poznati

Direktno.rs

23. 07. 2020. 11:42 0

Nakon uvreda na Tviteru, Kim se oglasila povodom muža

Reper Kanije Vest već niz godina začuđava javnost šokantnim ponašanjem i bizarnim izjavama, nakon čega je otkriveno da pati od bipolarnog poremećaja.

Sada je Vest ponovo glavna tema medija jer je započeo predsedničku kampanju čudnim govorom koji se sastojao od "poruka od Boga", suzama i pričama o ženi Kim Kardašijan i abortusu koji je navodno on sprečio.

Kardašijanke su se ogradile od njegovih izjava, a strani mediji su pisali da pokušavaju da ga nekako odvedu na lečenje, kada je stigao i niz tvitova repera o tome da hoće da se razvede od Kim, kao i da neko dođe da mu pomogne jer Kim i njena mama Kris Džener pokušavaju da ga na silu smeste u bolnicu.

Niz prozivki i otužbi koji je reper naknadno izneo, a potom obrisao sa svog Tviter profila na račun svoje tašte Kris Džener i supruge Kim Kardašijan, izazvale su haos na društvenim mrežama, a sada se konačno oglasila Kim i podsetila da Kanije ima bipolarni poremećaj, ali i kako se ona oseća, šta misli o svom možda uskoro bivšem suprugu i zamolila sve za malo razumevanja.

- Kao što mnogi od vas znaju, Kanije ima bipolarni poremećaj. Svako ko to ima ili ima voljenu osobu u svom životu sa ovom smetnjom, zna koliko je neverovatno komplikovano i bolno za razumevanje. Nikada nisam javno govorila o tome kako se to odrazilo na nas kod kuće jer sam vrlo zaštitnički nastrojena prema našoj deci i Kanijevo pravo na privatnost kada je u pitanju njegovo zdravlje. Ali danas, osećam da bih to trebala da prokomentarišem zbog stigme i zabluda o mentalnom zdravlju - započela je rijaliti zvezda, pa nastavila:

- Oni koji razumeju mentalnu bolest ili čak kompulsivno ponašanje znaju da je porodica nemoćna osim ako je član maloletan. Ljudi koji nisu svesni ili su udaljeni od ovog iskustva mogu da ne razumeju da se pojedinac mora uključiti u proces dobijanja pomoći ma koliko god se trudili porodica i prijatelji. Kanije je sjajna, ali komplikovana osoba koji se mora nositi s pritiskom i bipolarnim poremećajem. Oni koji su bliski sa njim znaju njegovo srce i razumeju njegove reči koje se ponekad ne poklapaju s njegovim namerama. Živeti s bipolarnim poremećajem ne umanjuje niti uništava njegove snove i njegove kreativne ideje, bez obzira koliko se neki veliki ili nepristupačni osećali prema nekima. To je deo njegove genijalnosti i kao što smo svi svedočili, mnogi njegovi veliki snovi su se ostvarilii - dodala je Kim, pa zaključila:

- Mi kao društvo razgovaramo o empatiji po pitanju mentalnog zdravlja u celini, međutim trebalo bi da je pružimo i pojedincima koji žive s njim u vremenima kada im je to najpotrebnije. Tražim da nam mediji i javnost pruže saosećanje i empatiju koji su potrebni da bismo to mogli da prođemo. Hvala onima koji su izrazili zabrinutost za Kanijeovo blagostanje i za vaše razumevanje - napisala je Kim na svom Instagram storiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati