Poznati

Direktno.rs

21. 07. 2020. 16:51 0

Razvod Kim i Kanije? "Hoće da me zatvori u bolnicu!"

Reper Kanije Vest ponovo je glavna tema svetskih medija nakon nekoliko tvitova kojim je kritikovao svoju taštu Kris Džener i suprugu Kim Kardašijan.

Nastavlja se Kanije Vest saga. Američki reper je prvo izazvao burne reakcije kada je objavio da će se kandidovati na predstojećim izborima za predsednika SAD. Nakon toga je na svom prvom zvaničnom skupu govorio kako je sam Bog sprečio njegovu suprugu Kim da abortira njihovo prvo dete, a negodovanje javnosti izazvala je i izjava repera da Hariet Tubman nije "stvarno" oslobodila crnce tokom građanskog rata.

Sada je svoje stavove preneo na Tviter putem kojeg je osuo paljbu po Kardašijan porodici.

U tvitovima koji su u međuvremenu obrisani, Vest je uputio poruku majci svoje supruge, Kris Džener:

- Kris, nemoj da se igraš sa mnom. Ta lažna smirenost ti nije dopuštena oko moje dece. Pokušala si da me zatvoriš - napisao je on, a potom "udario" i na svoju životnu partnerku Kim Kardašijan.

- Kunem se u život dece da Nortina majka nikada neće prodati njen intimni snimak. Kunem se u život vlastite dece da se Nortina majka nikada neće fotografisati za Plejboj. Na ranču sam, dođite po mene - napisao je Kanije i dodao:

- Kim je pokušala da me smesti u bolnicu. Ako me zatvore kao Mandelu, znate zašto se to dogodilo - napomenuo je on aludirajući na bivšeg predsednika Južnoafričke republike koji je kao politički zatvorenik proveo 27 godina u zatvoru.

Ubrzo su usledili komentari ljudi koji su pokušali da razaznaju da li je reper dobro ili mu je potrebna profesionalna pomoć.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati