Poznati

Direktno.rs

12. 07. 2020. 13:25 0

Upucana ćerka komičara: "Tako sam besan"

Devetnaestogodišnja ćerka komičara i radijskog voditelja Rokija Smajlija upucana je prošlog vikenda, a trenutno se nalazi u bolnici, piše CNN. 

Smajli je otkrio ove vesti u emotivnom videu u kojem je naveo da je njegova ćerka Arin bila u kolima kada se desio nasilni okršaj na ulici u Hjustonu.

- Tako sam besan trenutno, ne znam šta da radim. Želim da vidite da je to stvarno. Želim da vidite s čim roditelji moraju da se nose kad njihova deca postanu žrtve oružanog napada - napomenuo je. 

Svoju zabrinutost iskazao je i u radijskoj emisiji koju vodi. 

- Jako sam besan, celo jutro sedim i pokušavam da vodim emisiju. Ona trenutno leži u bolnici i verovatno će morati na operaciju. Prestrašena je i samo plače, ne mogu to da podnesem -  rekao je. 

Policija je za CNN otkrila da je Arin bila u automobilu koji se na semaforu našao usred pucnjave. Osim nje, povređeno je još troje ljudi koji su na vreme stigli u bolnicu i očekuje se da će svi preživeti i oporaviti se. 

Arin je na Instagramu podelila i fotografiju krvavog sedišta u automobilu. 

- Ovo je najstrašnija stvar koja mi se ikad dogodila. Neću još neko vreme moći iz bolnice, a neću moći ni da hodam neko vreme zbog oštećenja živca - napisala je uz fotografiju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati