Poznati

Direktno.rs

05. 07. 2020. 09:21 0

Konačno srećan: Slavni glumac pronašao ljubav (FOTO)

Holivudski glumac Ben Aflek ponovo je uslikan sa koleginicom Anom de Armas, pa deluje kao da njihova veza postaje ozbiljna.

Iako je Aflekova najpoznatija romantična priča ona sa glumicom Dženifer Garner, njih dvoje nisu uspeli da opstanu. Upoznali su se 2004. godine, venčali godinu dana kasnije, a njihov brak je trajao čak deceniju, što je retkost u Holivudu.

Tokom braka dobili su troje dece, ali je Benov problem sa alkoholom napravio prekretnicu u njihovom odnosu. Dženifer je više puta pokušala da mu pomogne u borbi sa ovom supstancom, ali bez uspeha. Konačno su se dogovorili o razvodu i ostali u dobrim odnosima.

Nakon toga, američki mediji su često pisali o Aflekovom posrnuću. Više puta je uslikan na ulicama Los Anđelesa u prilično lošem izdanju, što je ponovo pokrenulo priče o njegovom teškom zdravstvenom stanju.

Ipak, slavni glumac je uspeo da preokrene život: prestao je da pije, snimio film "The Way Back" o košarkaškom treneru koji vodi bitku sa alkoholom, a čini se da je i njegov ljubavni život konačno krenuo u dobrom pravcu. Aflek je od jeseni prošle godine u vezi sa kubanskom glumicom Anom de Armas, a sada su opet viđeni zajedno i deluju zaljubljeno kao prvog dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati