Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

01. 07. 2020. 13:02 5

"U Srbiji je normalno da se vređa Jelena Karleuša"

Jelena Karleuša (41) je već 25 godina na muzičkoj sceni gde spada u jednu od najkomentarisanijih ličnosti, iako je poslednji muzički album izdala još 2012. godine.

Ali, pored spektakla koji ume da priredi na bini, za Jelenu se zna i da je javna ličnost koja se ne libi da kaže šta misli i javno istakne svoje stavove na teme oko nje.

Sada je u intervjuu za magazin "Story", između ostalog, otkrila koje je to najbolnije iskustvo u njenoj karijeri.

- Zabrane, napadi, antikamanje, nepravde, sputavanje i omalovažavanje po svim osnovama. Bolelo me je i nateralo da budem ovo što sam danas. Borac. Bolelo me je kada su umanjivali svaki moj uspeh, brisali ga, ignorisali, da bi njihova drugarica delovala uspešno - rekla je Jelena (verovatno misleći na Svetlanu Ražnatović Cecu), pa dodala:

- Izvrtali su moje reči, od pametne pravili glupu, od dobre lošu, od talentovane netalentovanu, od lepe najružniju, od uspešne neuspešnu. Takav tretman u ovoj zemlji nije niko imao i ja to nikome ne želim. Na žalost, niko me nikada nije odbranio, nikome to nije bilo čudno. U Srbiji je decenijama bilo normalno da se Jelena Karleuša vređa. A, kada bi neko i hteo da me pohvali, plašio se reakcije ljudi. Rođena sam u zemlji gde se ljudi kao ja ne cene, zato ja ne cenim mnogo toga u ovoj zemlji i glasno to govorim.

Odnos između muža Duška Tošića i nje je opisala kao "rogove u vreći s momentima predaha", a na neprestane priče o razvodu, rekla je:

- Znam da se mnogo priča. Takva mi je karma. Ljude jednostavno intrigira i interesuje sve vezano za moj život.

Jelena je poznata i kao jedna od retkih pevačica koja se ne druži i nije u mnogim slučajevima u dobrim odnosima s kolegama iz muzičkih voda. Ali, ima izuzetaka...

- Ima puno onih koji me vole i pištuju, ali sam ja neko ko se ne druži. Nisam taj tip. Povučena sam i zatvorena. Retki su oni s kojima komuniciram. Ali, koga izaberem, taj mi prija i za to se ne zna previše. Prepoznaće se svi i hvala im što se ponekad osećam normalno, a ne kao izopšteni čudan, kakva sam inače - zaključila je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati