Poznati

Direktno.rs

23. 06. 2020. 10:35 0

"Višak od 17 kilograma je tu, ali sam srećna!"

Modna kreatorka Biljana Tipsarević pre nešto više od mesec dana rodila je drugo dete, sina Nou, a sada je sa svojim pratiocima podelila da joj je posle porođaja ostao višak od 17 kilograma.

Biljana i njen partner, bivši teniser Janko Tipsarević, nakon ćerkice Emili dobili su prinovu Nou, a kreatorka je sada podelila na Instagramu da je konačno pronašla malo vremena da se posveti sebi.

Svaka mama zna koliko je teško “ugrabiti” neki momenat samo za sebe i svoje doterivanje, pa je i Biljana odlučila da sa pratiocima podeli svoje iskustvo:

- Posle mnogo meseci konačno sam se našminkala, obukla sam modele iz moje nove kolekcije koje su mi moje ženice pravile po meri, jer višak od 17 kg je i dalje tu, ali ono što je važno srećna sam i ne stresiram se oko bilo čega, prirodno sve dođe na svoje, vremenom - napisala je Biljana i dodala:

- Ali, i mi mame koje smo kod kuće sa decom po ceo dan moramo sebi dati malo oduška da se osećamo lepo i ženstveno, bez tragova bebinog mleka na garderobi, podočnjaka (koje samo šminka može prekriti). Kada vi pronalazite vreme za sebe? Da li to uopšte radite? - upitala je ona ženski deo svoje fan baze na Instagramu koja broji 200 hiljada ljudi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati