Poznati

Direktno.rs

21. 06. 2020. 22:08 0

Ruska atletičarka za kojom uzdišu SVI (FOTO)

Ruska skakačica u dalj Darja Klišina godinama je na listama najlepših sportistkinja na svetu, a muškarci je obožavaju čak toliko da je svojevremeno dobila ponudu da postane prostitutka.

- Bilo je tako, samo što nije koristio onu reč, već "pratnja". Prošlo je od toga šest meseci. Iskreno, nisam očekivala takvu ponudu - rekla je 29-godišnjakinja i dodala da o ponudi nije ni razmišljala....

- Odmah sam oštro odgovorila: "Izvini, ali tvoj predlog me ne zanima", a onda je usledilo njegovo: "Pa, čekaj, nemoj tako brzo da me odbijaš, ne znaš ni šta ti nudim". Napisala sam opet: "Ne, zbogom!" Ponudio je 200.000 dolara mesečno! Sela sam i zapitala se da li postoji devojka koja će biti impresionirana ovom ponudom - rekla je Darja.

Ona godinama živi u SAD-u i tamo trenira, ali se još nije u potpunosti navikla na život preko bare.

- Na primer, u Rusiji ljudi uzimaju kredit samo kada baš moraju, dok je u Americi to sasvim normalna stvar. Ja stvarno ne razumem šta će mi kreditna kartica - istakla je.

Nije oduševljena ni Njujorkom...

- Ovaj smrad u vazduhu, posebno tokom letnjih dana... Jednostavno je odvratan! Želim da nosim masku za disanje zbog toga. U odnosu na Njujork, Moskva je neverovatno čista - zaključila je Darja. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati