Poznati

Direktno.rs

16. 06. 2020. 09:05 0

Optužio je za nasilje, a sada je ZAPROSIO

Mlađi brat slavnog Nika Kartera koji je popularnost stekao kao član boy benda Backstreet boys, kontroverzni muzičar Aron Karter, obavestio je javnost da je zaprosio devojku Melani Martin.

Melani je policija u aprilu ove godine privela jer je fizički nasrnula na Arona. Nakon tog incidenta, muzičar se obratio fanovima putem društvenih mreža i podelio svoja osećanja u vezi ovog događaja. Rekao je da je razočaran jer ga je devojka varala i htela fizički da mu naudi, tačnije - da ga je davila.

Međutim, onda su stigle vesti da ova burna veza ipak nije završena kada je Karter svima saopštio da je Melani u drugom stanju i da su ponovo zajedno. Ipak, Melani je potom izgubila dete, a par je odlučio da nastavi dalje, pa su se sada pohvalili vereničkim prstenom na društvenim mrežama.

- Volim te dušo. Svi zaslužuju drugu šansu - napisao je Aron.

On je takođe u obraćanju pratiocima istakao da su ih pogodile tužne vesti u vezi sa pobačajem, ali da planiraju da nakon nekog vremena pokušaju opet i da uprkos svim problemima nikad nisu prestali da se vole.

 

 

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati