Poznati

Direktno.rs

06. 06. 2020. 11:39 1

Nadalova "igračka" od pet miliona evra (FOTO)

Jedan od najboljih tenisera na svetu Rafael Nadal retko kad otkriva detalje iz privatnog života, međutim ovaj luksuz nije mogao da sakrije.

Kao i svaki bogati sportista, Rafa voli da uživa u plodovima svog napornog rada, a kako se ispostavilo Nadal najviše voli da se odmara na svojoj jahti iz snova.

Španski teniser poseduje jahtu, Sunreef 80 Power, u vrednosti od pet miliona evra na kojoj ima apsolutno sve što može da poželi.

Pored velikog apartmana u kom Rafa voli da boravi, jahta ima još četiri kabine za goste i dve za posadu, a ukupno može da se smesti 12 ljudi.

- Kada je neko odrastao na ostrvu poput mene, more je deo života i nije tajna da koliko ga volim. Svaki put kad sam kući na Majorci, pokušavam da provedem što više vremena na brodu - rekao je Nadal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati