Poznati

Direktno.rs

05. 06. 2020. 10:23 0

"Nisam antivakser, razumem politički pritisak"

Hrvatski pevač Toni Cetinski ponovo je uzburkao javnost svojim stavovima o vakcinaciji.

Hrvatska pop zvezda Toni Cetinski ne odustaje od svojih stavova, iako je poslednjih nedelja konstantno izložen podsmesima. Njega su hrvatski mediji šaljivo prozvali "Cjepinski" (cjepivo znači vakcina) zbog pevačevih stavova protiv moguće vakcine za koronavirus. 

On se sada ponovo oglasio na tu temu i naveo da nije "antivakser".

Gostujući na HRT-u, Cetinski je na kraju emisije koja je za temu imala njegovu novu pesmu, priču okrenuo ka temi vakcinisanja i rekao:

- Danas je Dan žrtava oštećenih vakcinama, pa postavljamo virtuelne sveće u njihovu čast na jednom sajtu - naveo je Cetinski, što je dalje uzrokovalo da se ova televizija "ogradi" od njegovih stavova.

- Izvinjavam se novinarima koji u najavi nisu imali moje rečenice, pa su možda bili u neprijatnoj situaciji sa svojim nadređenima. I nadređene razumem, oni su pod političkim pritiskom i nemaju hrabrosti da se uhvate u koštac sa temom slobode izbora. Pravo na sigurnost i kvalitet vakcine, i činjenicu da postoje i žrtve, neki su sposobni samo da cenzurišu. Ne vidim što je problem što sam se setio da je danas dan tih žrtava, a ne recimo dan vožnje biciklom. E, moj narode, čemu sad opet frkica - izjavio je nešto kasnije Cetinski za "Jutarnji list" i dodao:

- Ja nisam antivakser, ja samo želim pravo na informaciju i izbor, i ne želim da trpim prisilu - objasnio je.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati