Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

29. 05. 2020. 10:29 0

"Sve u životu dođe kada se najmanje nadate"

Hrvatska pevačica Jelena Rozga otkrila je magazinu "Story" kako se osećala tokom perioda karantina, kao i da li postoji neki poseban muškarac u njenom životu.

Tokom dvomesečne izolacije zbog koronavirusa, pevačica Jelena Rozga je odlučila da učini sve što je u njenoj moći kako bi pomogla sugrađanima da lakše prebrode period izolacije. Zbog toga je često pravila mini koncerte iz svog dnevnog boravka i na taj način ih uveseljavala i skretala im misli sa pandemije.

- Vreme provedeno u karantinu svakako ću pamtiti po neverovatnim koncertima uživo i sinergiji koja se dogodila između publike i mene. U to sam se upustila zbog svoje publike, ali i zbog sebe. Htela sam da to bude nešto čemu ćemo se zajedno veseliti, no tada nisam ni slutila kako će se to razviti. Kada smo počeli, rekla sam sebi: "Pevaću dok osećam da ljudi žele i dok uživam u tome" - otkrila je Rozga za hrvatsko izdanje magazina "Story" i dodala:

- Jako sam srećna što sam dobila puno poruka iz cele regije kako će ovo vreme izolacije pamtiti po mojim koncertima iz dnevnog boravka i što sam im pomogla da barem nakratko zaborave sve probleme i nedaće. Ima li veće nagrade? - upitala je pevačica.

Na pitanje da li postoji neki poseban muškarac u njenoj blizini, Rozga je pazila da ne otkrije previše, misteriozno odgovorivši:

- Sve u životu dođe baš kada vam treba i kada se najmanje nadate - rekla je pevačica i naglasila da je srce i dalje njen vodič u životu, čak i kada greši.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati