Poznati

Direktno.rs

27. 05. 2020. 17:06 0

ODLUČILA: "Idem na operaciju da izvadim grudi!"

Manekenka i supruga popularnog pevača Džona Ledženda, Krisi Tejgen (34), objavila je golišavu sliku na svom Instagram profilu i obavestila sve o važnoj odluci.

Ona je već ranije pričala o tome kako nije zadovoljna situacijom u vezi sa njenim grudima, jer su joj se, kako je istakla, "izduvali" silikoni i grudi joj nisu onakve kakve bi ona volela da jesu.

Krisi se ovoj plastičnoj operaciji podvrgla još pre 14 godina kada je tek započinjala svoju karijeru, a iako je bilo ranije priče da će samo zameniti stare silikone novim, manekenka je sada otkrila da to ipak nije slučaj.

- Ćao svima! Objavila sam na svom Tviteru da sam radila test na koronavirus, jer idem uskoro na operaciju. Razumljivo, mnogi su radoznali, pa ću reći javno svima ovde: Vadim grudi! Bile su divne prema meni dug niz godina, ali dosta mi je. Želim da mogu da zakopčam haljinu koja je moje veličine, legnem na stomak i bude mi udobno! Ništa strašno! Tako da, ne brinite za mene, sve je dobro. I dalje ću imati grudi, ali će sada biti od čistog sala. Što je sve što grudi i jesu. Glupe, čudesne kese sala - zaključila je ona, a pratioci u komentarima su podržali njenu odluku.

Krisi i Džon imaju dvoje dece, a manekena je ranije pričala o svojoj bojazni da se podvrgne operaciji zbog potencijalnih komplikacija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati