Poznati

Direktno.rs

18. 05. 2020. 17:40 0

Raprodato! Maske rijaliti zvezde su hit

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan pronašla je savršen način da dodatno zaradi.

Kim, najpoznatija članica Kardašijan klana i najstarija sestra u porodici za koju nismo sigurni zašto je poznata, otkrila je najnoviji način da ostvari dodatni profit. Njena "karijera" je počela davne 2007. godine kada je u dogovoru sa majkom došla na ideju da snimi porno video koji bi joj pomogao u "profesionalnom napredovanju". Pre toga, Kardašijan je bila poznata samo kao prijateljica i stilistkinja još jedne bogate devojke - Paris Hilton.

Ubrzo, Kim je počela sa snimanjem rijaliti emisije "U korak sa Kardašijanima" koja prati avanture i drame cele porodice. Na taj način uspela je da zaradi ogroman novac, ali joj je dnevno eksponiranje pomoglo i u izgradnji sopstvenog imidža.

Nekoliko plastičnih operacija kasnije, Kim je postala jedna od najuticajnijih osoba u svetu šoubiznisa i izgradila kozmetički i modni brend poznat po "nude" nijansama za kojim lude devojke širom sveta. Njeno bogatstvo se trenutno procenjuje na 72 miliona dolara, a ako ste mislili da je to sasvim pristojna suma za ostatak života, a i vaša pokolenja, ne biste bili u pravu.

Zašto se zaustaviti ako vam se pruža prilika da ostvarite dodatni profit? Verovatno tako razmišlja najpoznatije lice Kardašijan dinastije, pa je odlučila da svetu predstavi brend zaštitnih maski. Po ceni od 8 dolara po komadu, možete naručiti zaštitu u različitim nijansama, u zavisnosti od boje vaše kože. Ako kojim slučajem želite da kupite više njih odjednom, Kim vam pruža priliku da to uradite po ceni od 25 dolara za četiri komada.

Nažalost, maske su odmah pri stizanju na tržište rasprodate, ali nas je rijaliti zvezda obavestila da će uskoro biti ponovo dostupne. Usput se i zahvalila na "podršci":

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati