Poznati

Direktno.rs

11. 05. 2020. 09:32 0

Batalili slavu i rade "normalne" poslove

Iako filmski i muzički svet, kao i pripadnost holivudskoj eliti većini ljudi zvuči bajkovito, neka poznata lica su nakon svetske slave odlučila da se posvete "običnijem" životu. Ovo su pet svetskih faca koje su napustile glamurozan život i danas se bave jednostavnijim profesijama.

1. Đina Dejvis

Američka glumica je odlučila da svoj filmski život ostavi po strani i da se posveti aktivizmu. Ona je osnovala kompaniju "Geena Davis Institute on Gender in Media" koja se bavi promovisanjem ženske prisutnosti u medijima. Vodeći se logikom da je reprezentacija žena u medijima često hiperseksualizovana, glumica se nada da će svojim aktivizmom uspeti da promeni poruke koje se šalju mladim devojčicama širom sveta.

2. Kevin Džonas

Nakon što se njegov svetski popularan bend "The Jonas Brothers" raspao, Kevin je odlučio da se posveti preduzetništvu. On je postao izvršni director jedne marketinške kompanije, a sklopio je i partnerstvo sa popularnim vebsajtom u vidu aplikacije za deljenje videa. Ukratko, nekadašnji muzičar je sada u start-up svetu.

3. Džin Hekman

Glumac Džin Hekman je imao fantastičnu i dugu karijeru, a osvojio je i mnoge nagrade. Ipak, 2004. godine je saopštio da odlazi u penziju. Iako su mnogi pomislili da to znači da se neće bavitim ničim, nekadašnji glumac je zapravo postao…pisac! Da, Hekman je autor nekoliko istorijskih romana koje je napisao sa arheologom Danijelom Lenihanom.

4. Hajden Kristensen

Nuđene su mu brojne poslovne prilike nakon uspeha Star Wars filma, međutim, mladi glumac ih je sve odbio. Umesto toga, odlučio je da kupi parče zemlje u Ontariju (Kanada) i posvetio se obrađivanju zemlje. Ipak, čini se da mu uloga farmera nije bila jedina okupacija prethodnih godina jer je uspeo da pokrene i svoju kompaniju za proizvodnju odeće, kao i produkcijsku kompaniju.

5. Fredi Princ Džunior

Fredija se sećamo iz mnogih romantičnih komedija u kojima je uvek glumio finog mladića u kojeg se zaljubljuje glavna junakinja. Godine 2002. on je odlučio da se skrasi pa je oženio koleginicu Saru Mišel Gelar koje se sećamo kao "Bafi, ubicu vampira". Nekoliko puta je menjao pravac svoje karijere, da bi 2016. napokon odlučio da postane kuvar, a iste godine je izdao svoju prvu knjigu sa receptima – "Back to the Kitchen".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati