Poznati

Direktno.rs

10. 05. 2020. 06:35 0

Poznate dame koje su ODBILE klasičnu venčanicu

Venčanja poznatih su oduvek privlačila pažnju medija i javnosti. Svi danima pričamo o glamoroznoj proslavi na društvenim mrežama, a neke čak i inspiriše originalna venčanica ili sama ceremonija. Neka venčanja su često originalna, a ponekad čak i nekonvencionalna.

Na primer, neke poznate dame su rekle “ne” beloj tradicionalnoj venčanici i uskočile su u nešto malo ekscentričnije.Pevačica Gven Stefani udala se za Gavina Rosdalea 2002. godine. Ovaj par muzičara odlučio je da se mane tradicionalnih običaja, pa je Stefani nosila roze haljinu. Par se razveo 2016. godine, a njena venčanica je i dan danas popularna.Glumica Kejli Kvoko udala se za profesionalnog tenisera Rajana Svitinga 2013. godine. Ovom prilikom nosila je netradicionalnu ružičastu venčanicu koju je dizajnirala Vera Vang.A 2016.godine glumica, manekenka i blogerka Lidija Herst udala se za komičara Krisa Hardvika. Možda ćete i njihovo venčanje nazvati konvencionalnim slavljem, ali postojao je jedan element koji se očigledno ne poklapa sa tim opisom, a to je venčanica. Herst je nosila ombre haljinu sa nekoliko nijansi ružičaste, koja je naglasila njenu prelepu figure tela.Manekenka i glumica Popi Delevin na svoje venčanje 2014. Godine pojavila se u izvezenoj svetlo plavoj venčanici koju je dizajnirao Puči.Džesika Bil i Džastin Timberlejk su u braku već osam godina. Njihove slike s venčanja su obišle ceo svet. Džesika je odabrala neobičnu ružičastu venčanicu koju je dizajnirao Giambatista Vali.Šenej Grajms i muzičar Džoš Bič venčali su se u Engleskoj. Glumica je nosila crnu haljinu sa karnerima tamno sivih nijansi.Glumica Džulijana Mur udala se za reditelja Barta Frojndliha 2003. godine. Mur je nosila Pradinu lila haljinu sa velikim dekolteom. A Bart je nosio sivo odelo i lila kravatu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati