Poznati

Direktno.rs

06. 05. 2020. 15:39 0

Knjiga o Siniši Mihajloviću, piše - njegova ćerka!

Viktorija Mihajlović, najstarija ćerka slavnog Siniše Mihajlovića, objavila je na Instagramu da uskoro izlazi njena prva knjiga čiji je glavni lik - njen tata!

Za sada je poznato da će ona u knjizi otkriti kako se porodica suočila sa periodom kada je Mihajlović saznao da boluje od leukemije. Pisala je i o nekim manje poznatim detaljima iz njihovog porodičnog života.

- Kada su mi predložili da napišem knjigu bila sam jako nervozna, ali onda sam pomislila da će to biti divan poklon za moju porodicu. Za mene. Da bi svet otkrio tajnu o tatinom velikom srcu, da biste razumeli njegov pogled, morate da znate njegovu priču. Morate da pročitate njegovo srce. NAŠE srce - napisala je Viktorija koja je u Italiji poznata zbog učešća u jednoj rijaliti emisiji.

Siniša Mihajlović sa suprugom Arianom ima petoro dece - tri sina i dve ćerke. Njegova najstarija naslednica napomenula je da knjiga izlazi 15. maja.

 
 
 
 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati