Poznati

04. 05. 2020. 14:15 0

Teniserka kukala što nema dečka, a sada je "na prodaju"!

Jedna od najzgodnijih sportistkinja na svetu, teniserka Eženi Bušar, nedavno se na svom Tviteru požalila što nema dečka, jer bi joj tako samoizolacija mnogo lakše pala. I dok su se tada mnogi prijavili za ovu ulogu, teniserka je sada omogućila da platite i izađete s njom na večeru.

Kanađanka je prihvatila "All in challenge" prema kojem je neophodno ponuditi najveću sumu novca na aukciji posle čega će pobednik upoznati Eženi, a novac ide u humanitarne svrhe.

- Ko pobedi može da povede i prijatelja na bilo koji turnir na kojem učestvujem. Imaće mesto u mom boksu, a posle meča ćemo zajedno izaći na večeru - napisala je Eženi nakon čega je otpočela aukcija čiji je cilj prikupiti novac za pomoć deci u Americi koja su zatvaranjem škola ostala bez obroka.

Za sada vodi jedan mladić, koji je ponudio 21.000 dolara za sastanak s Bušarovom.

Ovo nije prvi put da je Eženi izašla na dejt s potpunim strancem - ona se pre tri godine na Tviteru kladila da će Atlanta pobediti u Superbolu, nakon čega je morala da izađe na sastanak s Džonom Gerkenom. Eženi i Džon su nakon toga postali i prijatelji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati