Poznati

Direktno.rs

03. 05. 2020. 18:00 0

Šta fali koktelu u krevetu? Glumica zna kako da uživa

Američka glumica Kejt Hadson nema problem sa samoizolacijom i uspeva da pronađe načine da se zabavi.

Poznata glumica i ćerka holivudske dive Goldi Hon i muzičara Bila Hadsona period izolacije provodi sa partnerom Denijem Fudžikavom i svoje troje dece. Subota veče joj je, pak, prošla u samostalnoj zabavi. Kejt je dokazala da noći u karantinu ne moraju da budu potpuno dosadne tako što je sebi pripremila piće i - krevet.

Smestivši se u krevet u pre osam uveče, glumica je saopštila da razume našu zabrinutost:

- Znam šta svi mislite: "Šta radiš u krevetu u 7:50 pijući margaritu?" - rekla je Hadson u kratkom videu na Instagram storiju i dodala:

- Pa, ovo je ono što radim. Ovo je tačno ono što radim - našalila se glumica već pomalo zavrćući jezikom.

Kejt je nedavno u uključenju iz svoje kuće otvoreno govorila o životu u karantinu sa svojim partnerom. Kada ju je popularni novinar Endi Koen upitao za seksualni život, glumica se značajno nasmejala i popila gutljaj vina.

- Mislim da je najpozitivnija stvar to što znam da sam sa pravom osobom. Ne postoji niko drugi sa kim bih sada radije bila. On je jednostavno najbolji - srećno je priznala Hadson.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2017. godine, a nešto više od godinu dana kasnije dobili su svoje prvo zajedničko dete, ćerku Rani.

Kejt ima još dvoje dece iz prethodnih veza: sina Rajdera kojeg je dobila u braku sa Krisom Robinsonom, frontmenom grupe The Black Crowes i sina Bingama iz četvorogodišnje veze sa rok muzičarom i frontmenom grupe Muse Metom Belamijem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati