Poznati

Direktno.rs

25. 04. 2020. 20:06 0

"Patila sam što rastem, POKUŠAVALA da zaustavim"

Karli Klos danas je jedna od najtraženijih manekenki na svetu. Visoka je 188 cm i upravo to joj je pomoglo u karijeri. Ipak, Karli je priznala da joj je visina u detinjstvu predstavljala problem i da je pokušala da uspori rast.

- Borila sam se s tim. Od vrtića sam bila viša od svih dečaka, pa i od učiteljica - rekla je Karli u YouTube emisiji "Bez filtera" koju vodi Naomi Kembel.

Kada je imala 13 godina, rekli su joj da je previsoka da se bavi baletom, ali je to nije dirnulo jer nije ni želela.Ispričala je da je na razne načine pokušavala da zaustavi rast, a opisala je i kako.

Stavljala sam stvari na svoju glavu, ali ništa nije upalilo. Da je bilo nekog rešenja, sigurno bih ga iskoristila - rekla je.Sa 14 godina je počela da se bavi manekenstvom, a samo tri godine kasnije magazin Vogue Pariz ju je uvrstio među top 30 modela 2000-ih. Do 2019. godine bila je na 40 naslovnih magazina Vogue u međunarodnim izdanjima.

Karli se trenutno nalazi u izolaciji sa suprugom preduzetnikom Džošuom Kušnerom. Njegova porodica nije odobravala njihovu vezu jer su smatrali da Karli nije dovoljno dobra za njega pa ju je on s njima upoznao tek posle šest godina, uoči njihovog venčanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati