Poznati

Direktno.rs

23. 04. 2020. 13:37 0

Tragedija Maje Uzelac: Voditeljka o preminulom suprugu

Voditeljka i rediteljka Maja Uzelac, koju javnost zna kao nekadašnju autorku emisije "Kulturni nokaut", u aprilu prošle godine izgubila je svog izabranika, muzičara Miroslava Ničića.

Majin muž je preminuo posle borbe sa opakom bolešću, a ona se tada od svog supruga oprostila potresnim rečima:

– Bio je nežan, talentovan, blesav, problematičan, čaroban, za*eban, ekološki aktivan, biljakama okrenut, kuvanjem inspirisan, umetnik, strastven, esktreman, opterećen, posvećen, dečak, ideolog, muž, sin, brat, tata, veseo, tužan, zabavan, težak, lep, dobar, pametan. I moj – napisala je ona i podelila sa javnošću koju poruku joj je muž ostavio:

– Bio je čovek koji mi je ostavio svoju poslednju rečenicu: "Nemoj samo ti sad da se smoriš" ("cin-cin" - tako smo se kucali burmama) – objasnila je Maja.

Danas bi njen suprug napunio 45 godina, a voditeljka je podelila nekoliko emotivnih fotografija na kojima je on sa njihovo dvoje dece.

Prvo dete, ćerku Lanu, dobili su 2013. godine, dok se sin kojem su dali neobično ime Val rodio dve godine kasnije. U krugu najbližih venčali su se 2017. godine, a Maja Uzelac je tom prilikom pokazala da ne robuje tradicionalnim pravilima, pa se na svom velikom danu pojavila u odeći koja joj je bila najinteresantnija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati