Poznati

Direktno.rs

02. 04. 2020. 20:18 0

MUKE BOGATIH: Seks frustracije i deca u kući

Holivudskoj glumici Gvinet Paltrou očigledno teško pada izolacija.

Zvezda filmova "Zaljubljeni Šekspir" i "Talentovani gospodin Ripli" poznata je po nekonvencionalnim stavovima i predlozima za poboljšanje života koji su često u sukobu sa realnim mogućnostima običnih ljudi. Promovišući kontroverzne i medicinski nepriznate zdravstvene savete (od kojih je vrlo zapažena bila i metoda "pročišćavanja vagine") preko svoj sajta "Goop", Paltrou je tokom godina bila izložena surovim kritikama.

Međutim, čini se da njen pseudonaučni put donosi novac, pa Gvinet trenutno "vredi" oko 100 miliona dolara, iako joj je poslednja zapažena uloga bila u filmu "Country Strong" iz 2010. godine.

Bilo je pitanje trenutka kada će se bivša supruga Krisa Martina iz benda "Coldplay" (sa kojim ima dvoje dece – Apple i Moses – imena su inspirisana Martinovim hrišćanskim uverenjima) oglasiti povodom epidemije koronavirusa.

Tako je sa svojim trenutnim suprugom Bredom Falčukom (koji je ko-kreator "Američke Horor Priče") snimila "seansu" sa Mikaelom Boem koja se predstavlja kao, nećete verovati, učiteljica intime. Tokom ovog jednočasovnog razgovora, Paltrou u društvu supruga iznosi trenutne probleme u njihovom zajedničkom životu koji su izazvani izolacijom na koju su primorani.

 

 

Tako možemo čuti da slavna glumica zabrinuto pokreće pitanje "seksualne frustracije" koja se dešava kao posledica toga što su konstantno kod kuće sa svojom decom, zarobljeni u domovima, bez privatnosti.

 

 

Bitno je napomenuti i da ovo pitanje Gvinet naglašava kako bi pomogla ljudima širom sveta koji se zasigurno susreću sa sličnim preprekama u funkcionisanju. Ono što holivudska diva zaboravlja jeste da obični ljudi ne žive u palatama kao ona i da su verovatno i pre izolacije imali problem privatnosti.

 

Ostaje da vidimo koje će je još muke zadesiti...

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati