Poznati

Direktno.rs

26. 02. 2020. 09:38 0

Boris Novković postao žrtva krađe identiteta

Pevač Boris Novković je dosta aktivan na društvenim mrežama gde pratioce redovno obaveštava o novim stvarima iz njegove svakodnevnice - od nastupa do odlaska kod frizera.

S tim u vezi ga je pogodilo kada je video da je otvoren lažan profil gde se neko predstavlja njegovim likom i delom. Boris je zbog toga odlučio da toj osobi uputi podužu poruku na svom profilu uz fotografije indijskog gurua i prikaza lažnog profila.

- Iskoristiću ovo za malo spiritualnog osvrta. Dragi "boris_novkovic11". To što si uzeo moj identitet, nije problem mog ega, veći je problem tvog života, jer život koji ti je poveren toliko je blistava i unikatna stvar koja čini ogromnu razliku od pustih informacija i memorija pohranjenih u glavi. Ispod te površine svega toga nalaziš se ti i nisi možda centriran u opipljivom mozgu, možda si u grudima, stomaku? Tvoja ja jesam, nevidljiva energija života, nije fizika. I nema veće sreće nego osvestiti sebe ispod slojeva buke intelekta i biti sretan jer nas od životinja dele upravo imaginacija i kreacija te težnja da spoznamo ko smo, dok životinje isključivo preživljavaju - napisao je on na Instagramu i dodao:

- Zato budi ponosan što si ti upravo ti, takav jedinstven i dragocen kao što se ja ni sa kim ne bih menjao za sebe ni s najvećim tajkunima, zvezdama, prokleto volim to samo moje u sebi toliko kompleksno i jednostavno, ali moje. Ovo je savet iz ljubavi i želje da ti pomognem da centriraš svoju energiju i usmeriš je u pozitivnom smeru što će rezultirati dobrim za tebe i sve oko tebe. Sadhguru je neko čija razmišljanja preporučujem tebi i svima koji žele biti svesni sebe mimo svog umno razumnog, već ispod te površine, malo filozofije za danas, i jos nešto , zar nije lepše uvek srcem, nego đonom, tada dobiješ mnogo

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati