Poznati

Direktno.rs

25. 02. 2020. 11:56 0

Suze Dženifer Lopez zbog Kobija i Điđi (VIDEO)

Porodica, prijatelji i fanovi su se skupili u Los Anđelesu na ceremoniji "proslave života" u čast Kobi Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke Đijane, skoro mesec dana nakon pada helikoptera koji im je oduzeo život.

Dženifer Lopez je bila među 20.000 ljudi koji su dobili karte da prisustvuju ovom srceparajućem događaju u Stejpls Centru, a kamera ju je snimila u publici gde je sedela pored verenika Aleksa Rodrigeza.

Dok je Kobijeva žena Vanesa držala govor zbog kog su svi zaplakali, kamera je zumirala na pevačicu koja nije mogla da obuzda suze.

- Bio je najbolji muž. Voleo me je više nego što mogu da zamislim. Ne znam kako sam zaslužila čoveka kao što je Kobi. Uvek je mislio na naše godišnjice, brinuo o deci. Bog je znao da ne mogu da budu na Zemlji jedno bez drugog, pa ih je oboje uzeo. Dragi, brini se o Điđi, a ja ću o ostalima. Oboje vas volimo i nedostajete nam zauvek. Mama - rekla, između ostalog, Vanesa.

Na početku ceremonije pevala je Bijonse, a kroz suze su na bini o Kobiju i Điđi govorili i voditelj Džimi Kimel, košarkaši Šakil O Nil i Majkl Džordan, kao i košarkašica Dijana Taurazi.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati