Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

25. 02. 2020. 16:57 0

Petar Benčina: Emocije čuvam za porodicu

Da je romantika sastavni deo jednog braka slaže se glumac Petar Benčina, a kako u serijama često imamo prilike da ga vidimo kao staloženog i odmerenog, glumac priznaje da emocije čuva za porodicu - ženu Tamaru Dragičević i decu, ćerku Stašu i sina Lazara.

- Umem da budem romatničan. Kaže to i supruga - ističe kroz osmeh za "Blic" Petar Benčina, koji je razapet između poslovnih i privatnih obaveza jer u poslednje vreme mnogo radi.

Za Petra i njegovu suprugu Tamaru često kažu da imaju harmoničan brak, kakav su nekada imali Milena Dravić i Dragan Nikolić, a glumcu to posebno laska.

- Oni su stvarno legende i lepo je to što čujem. Ali njihovo vreme je bilo drugačije, danas su izazovi veći. Možda imamo sreće nas dvoje. Našao sam pravu osobu - iskren je Benčina.

Svaki slobodan trenutak bračni par provodi zajedno, a centar njihovog sveta su ćerka Staša i sin Lazar. No, Petar se ne plaši odrastanja svoje dece, pa će im biti velika podrška u svemu.

- Svako vreme na svoj način je izazovno i teško. I kada sam ja odrastao, sećanja na detinjstvo su najlepša. Odrastao sam u vreme koje je tada bilo, gledano, horor, ali je za mene to bio najlepši period u životu i najvažniji mi je bio, a svi stariji ljudi tada oko mene koji su uticali na moje detinjstvo i odrastanje i učinili su ga čarobnim. Uvek postoji način da se to prevaziđe s obzirom na okolnosti - rekao je Benčina.

Na pitanje šta možemo da očekujemo u novim epizodama serije “Žigosani u reketu”, Benčina kaže da će biti dosta iznenađenja.

- Biće svega, ali ne mogu da otkrivam sve. Idu izbori i to će pokazati na jedan način taj svet iznutra. Kako se oni međusobno ophode, a šta vidi narod. To je nešto je interesantno - istakao je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati