Poznati

Direktno.rs

20. 02. 2020. 22:34 0

Starleta u porodilištu: Kako si tako savršena?!

Najbolja prijateljica starlete i rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Natali Halko, iznenadila je sve svoje pratioce slikom iz porodilišta kojom je obavestila pratioce da je rodila ćerku.

Ona se porodila 4. februara i na svet donela devojčicu kojoj je dala ima Dav (Golubica), a već je bebi napravila Instagram profil.

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje je slika na kojoj je pozirala u bolničkom krevetu dok doji ćerku, jer izgleda kao da se slikala za naslovnu stranu magazina, a ne da se tek porodila.

Na fotografiji je skroz našminkana i kosa joj je sređena, pa mnogi misli da se poslužila uslugama Fotošopa, a slavne prijateljice su joj odmah prokomentarisale sliku:

- Kako je moguće da si ovako savršena odmah nakon porođaja?! Predivno, volim vas obe - napisala je Kloi Kardašijan, dok je Kim dodala: "Izgledaš božanstveno!".

 

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati