Poznati

Direktno.rs

05. 02. 2020. 20:07 0

Tinejdž zvezda otkrila: Htela sam da se ubijem

Mlada pevačica Bili Ajliš je u najnovijem intervjuu otvoreno pričala o tome kako je depresija uticala na njeno odrastanje i da je strahovala da će doživetni nervni slom i obrijati glavu.

U intervjuu za američki "Vogue", Ajliš se ispovedala da je najveći krivac za nastanak depresije imalo njeno mišljenje i nesigurnost o sopstvenom telu.

- Mrzela sam kako izgledam i htela sam svega da se odreknem samo da budem u drugom telu - izjavila je osamnaestogodišnjakinja i dodala:

- Želela sam da budem manekenka ali sam bila niska i buckasta, moje telo se brzo razvilo, imala sam grudi sa samo devet godina, a prvu menstruaciju sam dobila sa jedanaest. Telo mi se brže razvijalo od mozga. 

U intervju za "Independent" je čak i spomenula da je htela da izvrši samoubistvo i da nije verovala da će dočekati sedamanesti rođendan. Ali, ono što ju je spasilo je strpljenje, mlada muzičarka kaže

- Kada bi me sada neko pitao za savet u vezi sa mentalnim zdravljem, jedino što mogu da mu kažem je budi strpljiv, sve prođe vremenom.

Kako je postajala sve popularnija strahovala je da će postati stereotip na koji će se pozivati sve mlade umetnice i da će završiti kao Britni Spirs koja je posle nervnog sloma 2007. godine obrijala svoju glavu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati