Poznati

Direktno.rs

29. 01. 2020. 11:29 1

Ruskinja se skinula zbog Kobija: SRAM TE BILO

Ruskinja Kinsi Volanski (23) je postala poznata nakon što je prekinula utakmicu Lige šampiona tako što je trčala skoro gola po terenu, a sada je učinila sličnu stvar, ali ovoga puta da bi na bizaran način odala počast tragično preminulom košarkašu Kobiju Brajantu. 

Kinsi se sada skinula u maleni kupaći kostim u snežnim delovima Austrije gde je istrčala tokom Svetskog kupa u slalomu i dok su skijaši prolazili kroz finiš, ona je skakutala noseći znak na kojem je pisalo "RIP Kobi".

I dok su se neki skijaši smejali ovome, jer im je polugola devojka prekinula takmičenje, nisu svi videli smešnu stranu njenog čina.

Mnogi su na Tviteru osudili Kinsi da na "jadan način privlači pažnju" i da bi "trebalo da je bude sramota" što koristi Brajantovu smrt da bi sebe promovisala.

 

 

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati