Poznati

Direktno.rs

26. 01. 2020. 09:39 0

"Samo kod nas je razvedena žena ku***!"

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno je otkrila da se razvela od golmana Vladimira Abramova, s kojim ima kćerku. Gostujući u emisiji Sanje Marinković, otkrila je par detalja iz veze, pa čak i da se verila s Abramovim posle devet dana veze.

- Moj život je buran. I da ti kažem nešto, imala sam pre braka vezu od četiri godine. Završila sam tu vezu i posle 9 dana sam se verila sa drugim. Da li se to poklopilo ili nije, ja nemam pojma. Umereno", ispričala je pevačica u "Magazin Inu", pa dodala: - Ja sam se sa svojim bivšim suprugom zabavljala, imali smo prekid od mesec i po dana, nastavili smo i opet se nije održalo.

Slavica je, kao razvedena žena, prokomentarisala da "živimo u zatucanoj sredini" i da postoji "veliki problem u društvu", a za "svetli" primer je navele manekenku Adrijanu Limu, za koju kaže da nije trpela uvrede posle razvoda.

- Jedna moja prijateljica je živela sa Adrijanom Limom dugo godina u kući. I ona je meni lepo ispričala da to u Americi, žena razvedena i kada nađe momka pa ga promeni posle braka, za tri meseca neki novi... tamo se takva žena ne naziva k*rvom. Nikako se ne naziva, to je normalno! Samo kod nas žena koja nađe nekog posle razvoda je k*rva! "Sram je bilo", "majka", "ju, izašla u grad", "šta li dete radi u deset sati uveče", "s kim je dete kad ona tako"... zatucani smo do zla boga! To je problem društva - zaključila je pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati